Equel d.o.o. Donova cesta 2, 1215 Medvode 041 384 519 01 361 - 38 - 38 http://www.equel.si [email protected]
Želite več informacij? Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Celovški 250 v Ljubljani, pokličite nas na 041 384 519 ali oddajte povpraševanje preko spletne strani.

Energijsko varčna in protihrupna okna ACTUAL

  • različni materiali oken (les, alu, PVC)
  • različne kombinacije materialov oken (alu-les, alu-PVC)
  • protihrupna okna

 

 

PVC / PVC-ALU okna

PVC / PVC-ALU okna

Okna iz PVC materiala ali kombinacije PVC + aluminij. ACTUAL PVC-alu okna se proizvajajo na najvišjem tehnološkem nivoju v Avstriji. Rezultat so visoko toplotno izolativna PVC-alu okna, ki se odlikujejo z dolgo življenjsko dobo.

LES / LES-ALU okna

LES / LES-ALU okna

ACTUAL je sinonim za markanten kubično-oglat dizajn brez nagibov in spojev, ki jih zahtevajo zasteklitvene letvice. Les – alu okna se odlikujejo tudi po odlični toplotni izolativnosti, okna pa so proizvedena z najnaprednejšimi tehnološkimi postopki.

Okna brez okvirjev

Okna brez okvirjev

ACTUAL-ov sistem LOFT z zasteklitvijo brez okvirjev. Sistem fiksne zasteklitve brez okvirjev LOFT skupaj z ACTUAL-ovimi okni, drsnimi elementi in vrati tvori odlično integrirano celostno rešitev.

Drsni elementi - drsne stene

Drsni elementi - drsne stene

Velike prehodne odprtine ustvarjajo edinstveno povezavo med bivalnim prostorom in teraso ali vrtom. ACTUAL je s posebej bogato raznolikostjo sistema, od plastika-alu do les-alu specialist za drsne elemente.