Equel d.o.o. Donova cesta 2, 1215 Medvode 041 384 519 01 361 - 38 - 38 http://www.equel.si [email protected]
Želite več informacij? Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Celovški 250 v Ljubljani, pokličite nas na 041 384 519 ali oddajte povpraševanje preko spletne strani.

Protivlomna vhodna vrata ACTUAL

Vse izvedbe ACTUAL vrat se odlikujejo z visoko stopnjo stabilnosti, toplotne izolativnosti in varnosti. Vhodna vrata so na voljo v različnih izvedbah z uporabo različnih materialov ter kombinacij materialov (les, aluminij, plastika, steklo).

Vhodna vrata MOON

Vhodna vrata MOON

ACTUAL je z razvojem okenskih sistemov vodilno podjetje. Z izdelki CUBIC in LUXTEC je bila leta 2008 trgu predstavljena nova oblika oken. Oglati robovi, velike steklene površine, minimalni okvirji, poravnane zunanje površine.

Vhodna vrata CUBIC

Vhodna vrata CUBIC

Oglata oblika CUBIC je od sedaj tudi pri ACTUAL vhodnih vratih, v kombinaciji les – aluminij. Moderna oblika vrat CUBIC dopušča povsem svobodno oblikovanje, popolnost pa se odraža tudi v delovanju, aluminijasta zunanja površina vrat pa ščiti les pred vremenskimi vplivi.

Vhodna vrata STREETLINE

Vhodna vrata STREETLINE

Uspešna linija vhodnih vrat ACTUAL STREETLINE se odlikuje z modernimi oblikami in zelo pestro izbiro. Vrata niso samo modernih oblik, ampak so tudi tehnično na najvišjem nivoju. Materiali: les, les – aluminij, plastika, aluminij in steklo

Vhodna vrata CLASSIC

Vhodna vrata CLASSIC

ACTUAL CLASSIC modeli vhodnih vrat poskrbijo, da se lepota in harmonija prepletata že ob vhodu. Tradicionalne in brezčasne oblike ustvarijo umirjen izgled objekta. Vrata iz plastike, aluminija, kot tudi iz lesa in kombinacije les – aluminij.

Vhodna vrata COLANI

Vhodna vrata COLANI

Oblikovalec Colani – njegove ideje so napredne, oblikovanje sega v prihodnost. Lugi Colani sodi med najbolj poznane oblikovalce 20. stoletja. Vrata niso samo element, ki ga uporabljamo, ampak so pomemben del celotne podobe, ki jo želimo ustvariti z našim  domom.